Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše uporabniške izkušnje. Preberi več

Pooperativni ortopedski nedrček Amoena Theraport

Nov izdelek

Posebej zasnovan za nošenje takoj po kateri koli vrsti operacije dojk ali med obsevanjem, vključno z delnim obsevanjem dojk (obsevanje s semeni in brahiterapija).

Velikosti
S, M, L, XL, 2XL

Material
81 % bombaž, 12 % poliamid, 7 % elastan

Ročno pranje na hladnem, ne beliti, ne sušiti v sušilnem stroju, ne likati, ne čistiti na suhem

Theraport nedrček po operaciji - bel
posebej zasnovan za nošenje takoj po kateri koli vrsti operacije dojk ali med obsevanjem, vključno z delnim obsevanjem dojk (obsevanje s semeni in brahiterapija).
Brezšivno oblačilo iz mehkega bombaža ima zaponke s kavljem in zanko na sprednjem zapenjanju in naramnice, ki omogočajo enostaven dostop do področij zdravljenja brez popolnega slečenja.
Tkanina se lahko na obeh straneh prereže, da se vanjo namesti kateter za brahiterapijo ali obsevanje s semenskim sevanjem.
Brezšivni široki spodnji pas se nežno prilega katetrom in mestu obsevanja ter po potrebi varno drži drenažno vrečko Amoena (naprodaj ločeno).
Na modrčku so vidne sive pletene cone reza za namestitev katetra.
Mehki bombažni žepki držijo obliko Priform na svojem mestu.

Akcijske cene veljajo samo za nakupe preko spletne prodajalne do razprodaje zalog!

Več podatkov

30,40 €

-20%

38,00 €

Več podatkov

Popolna podpora med okrevanjem
Kompresijske nedrčke CuraSupport smo zasnovali za stabilizacijo, ki podpira tkivo in proces zdravljenja. Poleg tega zagotavljajo idealne pogoje za zdravljenje brazgotin po operaciji.

Pot do okrevanja po operaciji dojk je prav tako pomembna kot predhodne priprave nanjo. Kompresijski nedrčki CuraSupport ščitijo občutljivo brazgotinsko tkivo po vseh vrstah operacij dojk, vključno z mastektomijo, lumpektomijo, rekonstrukcijo, povečanjem ali zmanjšanjem prsi. Nežne tkanine in ploski šivi zmanjšujejo nelagodje zaradi draženja kože na brazgotinah.