Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše uporabniške izkušnje. Preberi več

Ortopedski brezšivni kompresijski nedrček Leyla

Nov izdelek

Naš novi brezšivni kompresijski nedrček Leyla po operaciji je vnaprej opran in zapakiran - pripravljen za klinično uporabo. Naša brezšivna tehnologija zagotavlja natančno in hitrejše prileganje z enostavnim dostopom do kirurškega mesta ter se individualno prilagaja velikosti in obliki prsi. Izbrani materiali zmanjšujejo draženje kože in zagotavljajo prijetno udobje pri nošenju.

Anatomsko oblikovan z močnim, raztegljivim materialom za optimalno prileganje in obročasto kompresijo zgornjega dela prsi, razen področja košarice.

Sprednje zapiranje z zadrgo za lažji dostop do kirurškega mesta s kaveljčki in očesi spodaj zagotavlja večjo varnost, z dodatno zaščito zadrge za dodatno udobje.

V brezšivnih dvostranskih žepih lahko udobno shranite model Priform. Zadaj na sredini hrbta se pritrdi kompresijski pas na mehki stabilizator, ki ohranja pas na mestu.

Primerno za: rekonstrukcija dojk, zmanjšanje dojk, povečanje dojk, dvigovanje dojk, onkoplastične operacije dojk, mastektomija

Stopnja pritiska: nizka

Velikosti

70/75, 80/85, 90/95, 100/105, 110/115, 120/125

Material

49 % poliamid, 43 % bombaž, 8 % elastan Brez lateksa, silikona in niklja

Perite v pralnem stroju v nežnem ciklu pri 40 °C; ne uporabljajte mehčalca tkanin; ne sušite v sušilnem stroju; ne čistite v kemični čistilnici

69,00 €