Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše uporabniške izkušnje. Preberi več

Amoena SantaMaria FB 71678 bk/wh

Nov izdelek

Spoznajte enodelne kopalke Santa Maria, ki se ponašajo z brezčasnim potiskom pik in so izdelane iz recikliranega poliestra za trajnostni pridih. Z UV-zaščito in nastavljivimi naramnicami na hrbtu ponuja elegantno in udobno prileganje, medtem ko podporna notranja oprsnica s šivom Amoena Wave Seam zagotavlja dodatno podporo in pokritost za samozavestno plavanje.

Material
82 % poliester, 18 % elastan
Hladno ročno pranje, ne beliti, ne sušiti v sušilnem stroju, ne likati, ne čistiti na suhem

Več podatkov

79,00 €

Več podatkov

Kopalke Santa Maria imajo klasičen potisk s pikami, ki zagotavlja trajen slog, ki presega trende.
Glavna tkanina, izdelana iz recikliranega poliestra, dodaja trajnostni pridih vaši kolekciji kopalk.
Z odlično UV-zaščito material zagotavlja optimalno zaščito občutljive kože in brazgotin, zato je idealen za sončne izlete.
Kopalke ponujajo nastavljive naramnice na hrbtu za prilagojeno in udobno prileganje, ki ustreza individualnim željam.
Kopalke imajo integrirane dvostranske žepe in mehke oblazinjene košarice, ki varno držijo prsne proteze ali delne proteze, hkrati pa prikrijejo neravnine.
Tehnologija Amoena Wave Seam na pasu pod prsnico dodaja posebno podporo stranicam polnih in delnih protez/Aqua Wave, kar zagotavlja varno in samozavestno plavanje.
Kopalke imajo neprozorno podlogo od sprednjega dela do klinastega šiva, ki zagotavlja večjo neprozornost in pokritost za  samozavesten videz.
Klasičen in eleganten videz z brezčasnim potiskom v obliki pik in premišljenim dizajnom, zaradi česar so kopalke Santa Maria vsestranska in elegantna izbira.