Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše uporabniške izkušnje. Preberi več

Amoena Mara SBP FC

Nov izdelek

Ortopedski nedrček Amoena Mara SB FB z dodatnim zapenjanjem spredaj

Čudovit gladek in brezšiven nedrček z mehko penasto košarico zagotavlja odlično oporo in čudovito obliko prsi. Zaradi svoje oblike uravnoteži neenakosti in je neopazen pod oblačili. Tanjše naramnice je mogoče poljubno regulirati in tako zagotoviti najprimernejšo oporo. Uporablja se po mastektomiji kot po rekonstrukciji. Žepki so obojestranski in oblikovani in izdelani iz zračne tkanine COOLMAX® za uravnoteženje temperature.

Velikost EU 70 – 100 AA, A, B, C, D, E

83% Polyamide, 11% Elastane, 6% COOLMAX® Polyester

Akcijske cene veljajo samo za nakupe preko spletne prodajalne do razprodaje zalog!

Več podatkov

14,89 €

-50%

29,78 €

Več podatkov

Nedrčki z žepki Amoena niso zasnovani le za lepoto, temveč imajo tudi posebne lastnosti, ki zagotavljajo vaše udobje in samozavest - na primer podložke, ki se ne vtikajo, in hladilne tkanine za celodnevno delovanje.

Zaradi naše 40-letne smo strokovnjaki na področju oblikovanja nedrčkov po operaciji dojk in oblikujemo jih z mislijo na vas. Udobne, nastavljive naramnice za razbremenitev ramen, žepki, ki prsno protezo varno držijo na mestu, košarice, ki so krojene tako, da sledijo obliki prsne proteze, širši spodnji trakovi za dodatno podporo in druge tehnične podrobnosti, ki jih ne boste opazili, a jih boste cenili.