Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše uporabniške izkušnje. Preberi več

Posebne lastnosti nedrčkov Amoena

Posebne lastnosti nedrčkov Amoena

 

Najvišja kvaliteta in visoko funkcionalne tekstilije za vašo podporo

Ženstveno, modno in enostavno za nošnjo – Amoenini nedrčki so oblikovani posebno za kombinacijo ugodja in dobrega izgleda z varnostjo, ki je potrebna po operaciji prsi. Najdete lahko veliko primernega za svoje ugodje med Amoeninim damskim perilom, prav tako pa tudi perilo, ki pomaga pri težavah z vratom in napetostjo v ramenih ali limfodemo.

 

Naramnice na ramenih

Naše udobne, prilagodljive naramnice podpirajo vašo prsno obliko ne da bi pri tem kakorkoli obremenjevale s pritiskom na ramena. Nekateri stili imajo širše, podložene naramnice za dodatno udobje in podporo.

 

Žepki

Razen če ni drugače označeno, imajo vsi naši nedrčki diskretne žepke z različnimi možnostmi. Obdržali bodo vašo prsno obliko varno na mestu – tako da ne bo zdrsnila ali se prikazala na vrhu košarice, kar vam zagotavlja dodaten mir in ugodje.

Ker so narejeni iz zelo senzitivnih materialov, ki so oblikovani tako, da se popolnoma prilegajo košarici nedrčka, vam žepki z več možnostmi omogočajo večjo izbiro. Nosijo jih lahko vse ženske, ne glede na to, ali potrebujejo obojestranske, leve, desne ali nedrčke brez žepkov.

 

Košarice

Oblikovane so tako, da natančno sledijo obliki prsnih oblik in tako zagotovijo popolno prileganje. Elastični robovi dodajo še dodatno varnost.

 

Širši spodnji rob

Zagotavlja podporo in stabilnost in omogoča, da vaša prsna oblika varno ostane na mestu.

 

Spreminjajoče zapenjanje

1-4 kaveljčki, odvisno od velikosti, zagotavljajo ravno pravo količino podpore.