Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše uporabniške izkušnje. Preberi več

Corpo d.o.o. Šempeter

...predstavlja blagovno znamko Amoena in Amovida na slovenskem tržišču od leta 1993, od leta 2000 pa tudi na trgu Hrvaške, Srbije, Črne Gore, Bosne in Hercegovine, Makedonije ter Kosova. Prodajni program (prsne proteze (oblike) z dodatno opremo, ortopedski nedrčki, ortopedske kopalke in antidecubitus blazine za ortopedske vozičke z dodatno opremo ) prilagajamo trenutnim potrebam slovenskega tržišča. Prisotni smo v vseh večjih ortopedskih trgovinah širom Slovenije, s katerimi sodelujemo na principu klasične ali komisijske prodaje. 

 

Sodelujemo tudi z Društvom onkoloških bolnikov Slovenije v okviru programa Pot k okrevanju, kjer delujejo skupine za samopomoč žensk z rakom dojke in prostovoljke za individualno pomoč na novo obolelim bolnicam. Za bolnice po operaciji dojke sponzoriramo nove začasne prsne oblike, ki jih dobijo brezplačno ob obisku prostovoljke.

 

Blago dobavljamo iz svojega skladišča z dobavnim rokom 24 ur, iz drugih skladišč v roku enega tedna, iz tovarne Amoena pa najkasneje v mesecu dni. Registrirani smo tudi za prodajo po pošti, tako da vam lahko ortopedsko perilo in ortopedske kopalke in artikle Amovida pošljemo tudi po povzetju ali predračunu.

 

Skupaj s tovarno Amoena posvečamo veliko pozornost izobraževanju prodajalk naših proizvodov, saj se zavedamo, kako pomembna je pravilna izbira le teh.

 

Internetna stran in spletna trgovina nam omogočata boljšo medsebojno povezanost, saj Vas bomo preko niju obveščali o vseh spremembah proizvodov na našem tržišču. V ta namen smo Vam omogočili vstop do posameznih artiklov z možnostjo nakupa blaga preko spletne trgovine. Za vsako dodatno pojasnilo smo Vam na voljo preko telefona ali elektronske pošte.

 

Corpo d.o.o. Šempeter 
Pod Lazami 1, Vrtojba
5290 Šempeter pri Gorici
SLOVENIJA
Tel.: 05 30 35 300
Fax.: 05 39 30 297
E-mail: info@corpo.si
Web: www.corpo.si

 

Druga tržišča:

Za Bosno in Hercegovino:
Amoena BH d.o.o.
Koševo 9

71000 Sarajevo
BOSNA IN HERCEGOVINA
E-mail: info@amoena.ba
Web: www.amoena.ba

Za Hrvaško:
Priska d.o.o.
Novakova 91
21000 Split
HRVAŠKA
E-mail: priska0@net.hr
Web: www.amoena.hr

Za Srbijo: 
Imaco d.o.o.
Antifasisticke borbe 34
11070 Novi Beograd
SRBIJA
E-mail: office@imacodoo.com
Web: www.amoena.co.rs

Za Makedonijo: 
Medicus Help dooel
"Bel Kamen" br. 7 (Vodno)
1000 Skopje
MAKEDONIJA
E-mail: medicushelp@mt.net.mk
Web: www.amoena.com.mk

Za Črno Goro:
Rudo Montenegro
Crnogorskih Serdara
81000 Podgorica
ČRNA GORA
E-mail: rudo@rudomontenegro.me