Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše uporabniške izkušnje. Preberi več

Splošni pogoji

Vsebina spletnih strani corpo.si je last podjetja Corpo d.o.o., Pod Lazami 1,Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici, Slovenija (v nadaljevanju: Corpo d.o.o.). Z uporabo spletnih strani corpo.si uporabniki sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja. Corpo d.o.o. in uporabniki s splošnimi pogoji urejajo tudi medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini corpo.si.
Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno slovensko zakonodajo.
Corpo d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletnih straneh corpo.si kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče.

1. OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Corpo d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani corpo.si in vanje vključenih vsebin. Corpo d.o.o. si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletnih strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb. Corpo d.o.o. si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, toda morebitnih napak na straneh corpo.si glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov idr. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Kupec blaga, kupljenega v spletni trgovini corpo.si, ima pravico do vračila ali reklamacije (glej točko 1.6.). Fotografije artiklov so simbolične in morda ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, materiali idr.)

2. OMEJENA PRAVICA UPORABE

Obiskovalci lahko vsebine spletnih strani corpo.si uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja Corpo d.o.o. prepovedana.

3. REGISTRACIJA UPORABNIKOV

V spletni trgovini corpo.si se lahko prijavite kot registriran uporabnik. Vsebine spletne trgovine so dostopne tudi anonimnim neregistriranim uporabnikom (gostom). Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke. Vsak registriran uporabnik dobi svoje uporabniško ime in geslo, ki je tajno. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo s svojim uporabniškim imenom in z geslom upravljal izključno sam oz. od njega pooblaščena oseba. Vsak uporabnik samostojno odgovarja za vsebine, ki jih vpiše na straneh corpo.si.

Končni kupec v spletni trgovini corpo.si je izključno tisti registrirani uporabnik oz. neregistrirani uporabnik (gost), ki kupuje blago za osebne namene ali nepridobitno dejavnost. Na spletnih straneh corpo.si je kupec izključno samo fizična oseba.

4. ZAŠČITA ZASEBNOSTI

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh corpo.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo Corpo d.o.o. varovala ter preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. 
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

5. POSTOPEK NAROČILA OZ. NAKUPA

Na spletni strani je možen nakup izdelkov, predstavljenih v spletni trgovini corpo.si.
Naročilo v spletni trgovini corpo.si je oddano, ko uporabnik prejme avtomatsko elektronsko obvestilo. To elektronsko obvestilo ni potrdilo, da je izdelek na zalogi ali da se je pričela vršiti odprema. Naročilo bo potrjeno najkasneje v 2 delovnih dneh po oddaji naročila in to z novim e-obvestilom o potrditvi naročila.
V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi ali da naročila ni mogoče izvesti zaradi drugih razlogov, bo uporabnik obveščen po elektronski pošti.
Corpo d.o.o. bo potrjena naročila na corpo.si obravnavala kot nepreklicna. V primeru napake lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče v času do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo potrjeno.

Corpo d.o.o. lahko naročilo zavrne, če sumi, da je prišlo do zlorabe spletnih strani corpo.si.
Z izvedbo naročila kupec potrjuje, da je bil seznanjen s splošnimi pogoji in da je bil nanje izrecno opozorjen.

Pogodba o nakupu je shranjena v Corpo d.o.o., kupec lahko do nje v vsakem trenutku dostopa tudi preko svojega računa v spletni trgovini. 

6. ODSTOP OD NAROČILA, VRAČILO BLAGA IN REKLAMACIJE

Kupec ima pravico, da v 14 dneh podjetju Corpo d.o.o. pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, in sicer na e-naslov trgovina@corpo.si. Štirinajstdnevni rok za odstop od pogodbe začne teči naslednji dan po dnevu prejetja/dostave naročenega blaga.
 
Če je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora prejeto blago vrniti podjetju v 30. dneh po pisno oddanem sporočilu iz prvega odstavka. Vračilo plačil/kupnine mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 30. dneh po prejemu blaga in pisnega sporočila o odstopu od pogodbe.
 
Prosimo, da kupec izpolni obrazec za vračilo/reklamacijo, ki ga najde tukaj, in ga izpolnjenega priloži blagu ter ga najkasneje v 30. dneh po pisno oddanem sporočilu pošlje na podjetje Corpo d.o.o., Pod Lazami 1, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici. Ob vračilu morajo biti izdelki nerabljeni, nepoškodovani, količinsko nespremenjeni in v originalni embalaži. Vračilu je potrebno obvezno priložiti tudi kopijo originalnega računa. Kupec, ki se odloči vrniti blago s poštno pošiljko naj naslovi pošiljko na naslov:


Corpo d.o.o.,
Pod Lazami 1, Vrtojba,
5290 Šempeter pri Gorici
Slovenija – s pripisom Spletna prodaja.


Stroške vračila blaga krije kupec.

 
Corpo d.o.o. odgovarja za stvarne napake kupljenih izdelkov v spletni trgovini corpo.si. Kupec sporoči reklamacijo na e-naslov trgovina@corpo.si. Prosimo, da kupec izpolni obrazec za vračilo/reklamacijo, ki ga najde tukaj, in ga izpolnjenega priloži blagu. Prav tako priloži originalni račun. Corpo d.o.o. bo v petih delovnih dneh po pisnem sporočilu kupca potrdila prejem reklamacije in mu sporočila, kako bo potekal postopek obravnave reklamacije.

7. CENE

Vse cene so v evrih (EUR) in so vezane na državo. Za kupce iz držav Evropske unije cene vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Pri nakupu veljajo cene in popusti v trenutku oddaje naročila. Cene veljajo do objave novega cenika v spletni trgovini corpo.si. Roki veljavnosti akcijske ponudbe v spletni trgovini corpo.si so navedeni v spletni trgovini corpo.si. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini corpo.si.

8. NAČINI PLAČILA V SPLETNI TRGOVINI CORPO.SI

Za kupce v Sloveniji je možno plačilo po predračunu. Predračun vam bomo poslali prvi delavni dan po prejetju naročila.

9. PAKIRANJE IN DOSTAVA

Dostava se vrši preko GLS (General Logistics Systems).

Corpo d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.
Cenik dostave lahko Corpo d.o.o. kadarkoli spremeni. Prav tako lahko Corpo d.o.o. izbere drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo učinkoviteje izvedeno.

10.  DOBAVNI ROK

Rok dobave blaga je 4-10 delovnih dni po prejetju naročila, v kolikor je bilo naročilo potrjeno. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Za vse informacije v zvezi z vašim naročilom in dostavo nam lahko pošljete e-pošto na trgovina@corpo.si ali pa nas pokličete na telefon 05 30 35 300 vsak delovni dan od 8. do 16. ure.