Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše uporabniške izkušnje. Preberi več

Posebne lastnosti kopalk Amoena

Posebne lastnosti kopalk

 

Visoka kvaliteta in visoka funkcionalnost tekstilij za vašo podporo

Od visoko kvalitetnih enodelnih za resne plavalke in klasičnih kopalkah za popoln glamur do še najbolj modernih tankinijev in bikinijev, ki se lahko mešajo med sabo in ujemajo v slogu – s kopalkami Amoena lahko stilno izstopate. Oblikovane so tako, da vam zagotavljajo samozavest in udobje z nevidno podporo, ki obdrži vaše prsne oblike na mestu.

 

Rahlo višja podpazduha

Kopalke so krojene rahlo višje pod pazduhami za dodatno varnost, ne da bi dodatno pokrivale.

 

Posebno oblikovani žepi

Amoenine kopalke imajo na obeh straneh posebno oblikovane žepe, ki obdržijo vašo prsno obliko ali oblike diskretno in varno na mestu. Nihče ne bo opazil vaše proteze, prav tako ne more zdrsniti, zato se lahko svobodno premikate s popolnim zaupanjem. Žepi so dosegljivi tako z vrha kot od strani, kar vam omogoča enostaven dostop in zagotavlja, da je proteza pravilno nameščena v žepu.

 

Elastičen podtrak

Elastičen podtrak in posebno oblikovanje košaric obdrži prsno obliko tesno ob telesu, tako da ne more zdrsniti navzdol ali pasti naprej; celo v mokrih kopalkah to ni možno.

 

Standarden nožni izrez

Če ni drugače določeno, imajo naše kopalke standardno linijo nog – ne preveč visoko in ne prenizko – primerno in pristajajoče večini postav in vsem starostim.

 

Standarden hrbtni del

Približno 5 cm pod prsno linijo (razen če ni pokazano ali določeno drugače).

 

Dodatne lastnosti

Primerno za nekatere kopalke v naši liniji
- Mehke košarice: Večina stilov ima integralne mehke košarice, ki zagotavljajo podporo in mehko oblikovanje oprsja s popolnoma naravnim videzom.
- Prilagodljive naramnice: Naramnice so delno prilagodljive, da vam omogočijo ravno pravilno nastavitev.
- Podpora: Naše kopalke vam omogočajo nadzor trebušnih in/ali zadnjičnih linij, ker so narejene iz podporne lycre in pomagajo poudariti postavo brez občutka utesnjenosti.
- Žična opora žepov: Nekateri bikiniji v naši liniji imajo mehko žično oporo, ki se prilagodi vaši obliki in vam s tem ponudi podporo brez neugodja. Fleksibilna žična opora ne bo poškodovala vaše prsne oblike Amoena.