Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše uporabniške izkušnje. Preberi več

Amoena kompresijski ortopedski nedček Pamela

Nov izdelek

Amoena kompresijski ortopedski nedček Pamela

Naš novi brezšivni kompresijski modrček Pamela po operaciji je vnaprej opran in zapakiran - pripravljen za klinično uporabo. Zagotavlja posebno podporo na različnih področjih zaradi razporeditve po conah. Naša brezšivna tehnologija zagotavlja natančno in hitrejše prileganje z enostavnim dostopom do kirurškega mesta ter se individualno prilagaja velikosti in obliki prsi. Izbrani materiali zmanjšujejo draženje kože in zagotavljajo prijetno udobje pri nošenju. K popolnemu prileganju prispevajo tudi posebne velikosti.

Velikosti
70/75, 80/85, 90/95, 100/105, 110/115, 120/125

Material
98 % poliamid, 2 % elastan, brez lateksa, silikona in niklja

Pranje v pralnem stroju v nežnem ciklu pri 40 °C; ne uporabljajte mehčalca tkanin; ne sušite v sušilnem stroju; ne čistite v kemični čistilnici

Nastavljivi široki podloženi trakovi s kavljem in zanko za enostavno prileganje in udobno nošenje, z dvostranskimi žepi, v katere lahko shranite obrazec za prosti čas ali obrazec za prsi.
Anatomsko oblikovana z močnim, raztegljivim materialom za optimalno prileganje in stiskanje področja košarice.
Sprednje zapiranje z zadrgo za lažji dostop do kirurškega mesta in s tem lažje oblačenje.
Imobilizacija in stabilizacija operirane dojke (posebna območja pletenja v spodnjem delu košarice).
Zavihek s kavljem in zanko na sredini hrbta za pritrditev na kompresijski pas z mehkim stabilizatorjem kompresijskega pasu, ki ohranja pas na mestu.
Primerno za: rekonstrukcija dojk, zmanjševanje dojk, povečevanje dojk, dvigovanje dojk, onkoplastične operacije dojk
Stopnja pritiska: visoka

Akcijske cene veljajo samo za nakupe preko spletne prodajalne do razprodaje zalog!

Več podatkov

68,25 €

-35%

105,00 €

Več podatkov

Popolna podpora med okrevanjem
Kompresijske nedrčke CuraSupport smo zasnovali za stabilizacijo, ki podpira tkivo in proces zdravljenja. Poleg tega zagotavljajo idealne pogoje za zdravljenje brazgotin po operaciji.

Pot do okrevanja po operaciji dojk je prav tako pomembna kot predhodne priprave nanjo. Kompresijski nedrčki CuraSupport ščitijo občutljivo brazgotinsko tkivo po vseh vrstah operacij dojk, vključno z mastektomijo, lumpektomijo, rekonstrukcijo, povečanjem ali zmanjšanjem prsi. Nežne tkanine in ploski šivi zmanjšujejo nelagodje zaradi draženja kože na brazgotinah.