Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše uporabniške izkušnje. Preberi več

Amoena silikonski obliž za brazgotine - prozoren `/ 1 kom

Nov izdelek

Naši novi silikonski obliži so idealni za zdravljenje rdečih in dvignjenih brazgotin ter za preprečevanje in zdravljenje motenih brazgotin. Obliži se lahko optimalno kombinirajo z oblačili za brazgotine Amoena.

Velikosti
260 x 35 mm

Material
PU-folija, kontaktni silikon AF 19, zaščitna folija PTFE

Za enega bolnika - večkratna uporaba; vsak dan umivati z nemastnim milom; shranjevati v suhem prostoru; varovati pred sončno svetlobo

Povezava
/global/accessories/scar-therapy/

Za boljše shranjevanje po čiščenju itd. je priložena nosilna folija.

Več podatkov

14,50 €

Več podatkov

CURASKARJEVI SILIKONSKI OBLIŽI // 4 izdelki
Silikon za optimalno zdravljenje brazgotin.
Ustvarite idealno okolje za zdravljenje brazgotin s silikonskimi obliži različnih oblik in velikosti.

Silikon na brazgotini ustvari vlažno okolje, ki preprečuje izsušitev brazgotine. Ohranja mehkobo brazgotine in pozitivno vpliva na brazgotinsko tkivo. Naši samolepilni silikonski obliži CuraScar so na voljo v obliki sidrišč, mamilarskih krogov, trakov in kvadratov, da ustrezajo vašim individualnim potrebam po operaciji dojk, kot so mastektomija, operacija za ohranitev in rekonstrukcijo dojk ali druge operacije. Priporočamo, da si ogledate tudi naše kompresijske modrčke CuraSupport in kompresijska oblačila CuraScar, saj se je kombinacija silikonskih trakov in obližev s kompresijskimi oblačili izkazala za uspešen terapevtski pristop, ki zagotavlja najboljše možno celjenje brazgotin.