Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše uporabniške izkušnje. Preberi več

Amoena Nancy SB

Nov izdelek

Ortopedski nedrček Amoena Nancy SB 

Udoben nedrček z cvetlično čipko vzdolž izreza. Primeren za vsakdanjo uporabo. Žepki so oblikovani in izdelani iz zračne tkanine COOLMAX® ACTIVE za uravnoteženje temperature. Nastavljive elastične naramnice. Mehko oblazinjena sponka za zapiranje nedrčka na hrbtu.

Velikost EU 70 – 100 B, 75 – 120 C, D, 75 – 115 E, F, G

38% Polyester, 31% Polyamide, 22% Polyester COOLMAX®, 9% Elastane

 

 CoolMAX

Osnovne značilnosti Coolmax tkanine, ki trenutno sodijo med najbolj učinkovite materiale, so nizka teža, visoka zračnost ter hitro sušenje. Narejene so iz edinstvenih hidrofobnih 4-kanalnih vlaken za boljše odvajanje vlage. Coolmax odvaja vlago 30% ter se posuši 50% hitreje kot bombaž. Oblačila, izdelana iz Coolmax tkanine so enostavna za vzdrževanje, ostajajo mehka in se ne obrabijo. Se ne krčijo, ne navzamejo se vonja. Primerni so za vse aktivnosti v vročih klimatskih razmerah, poleti in ob povečanim znojenjem (vse leto).

Več podatkov

29,78 €

Več podatkov

Nedrčki z žepki Amoena niso zasnovani le za lepoto, temveč imajo tudi posebne lastnosti, ki zagotavljajo vaše udobje in samozavest - na primer podložke, ki se ne vtikajo, in hladilne tkanine za celodnevno delovanje.

Zaradi naše 40-letne smo strokovnjaki na področju oblikovanja nedrčkov po operaciji dojk in oblikujemo jih z mislijo na vas. Udobne, nastavljive naramnice za razbremenitev ramen, žepki, ki prsno protezo varno držijo na mestu, košarice, ki so krojene tako, da sledijo obliki prsne proteze, širši spodnji trakovi za dodatno podporo in druge tehnične podrobnosti, ki jih ne boste opazili, a jih boste cenili.