Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše uporabniške izkušnje. Preberi več

Amoena Jolie+darilo pajkice Gratis

Nov izdelek

Ob nakupu športnega nedrčka Jolie SB v naši trgovini vam podarjamo par naših najnovejših športnih pajkic. Naša kolekcija športnih pajkic je zasnovana tako, da vam zagotavlja udobje in svobodo gibanja med vašimi športnimi aktivnostmi. Pajkice so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki vam omogočajo optimalno zračnost in podporo. Pajkice so na voljo v velikostih S,M,L,XL, v opombo prosim dopišite velikost.

Ta posebna ponudba je na voljo samo za omejen čas, zato ne zamudite priložnosti, da si zagotovite popoln komplet za vaše naslednje vadbe.

Jolie je sodoben športni nedrček z visoko podporo za aktivne športe, ki zagotavlja večjo pokritost in uporablja inovativen nov material s posebno tehnologijo: zelo zračna strukturirana tkanina zagotavlja popolno kožno klimo.

Velikosti
70 - 95 AA, A, A, B, C, D, E

Material
74 % poliester, 20 % poliamid, 6 % elastan
Ročno pranje pri 30°, z zapenjanjem na kaveljčke in očesca Ne beliti; ne sušiti v sušilnem stroju; ne likati; ne kemično čistiti. Perite s podobnimi barvami. Operite pred prvim nošenjem

Translated with DeepL.com (free version)

Več podatkov

59,00 €

Več podatkov

Sodoben športni modrček z visoko podporo za aktivne športe. Inovativen nov material s posebno tehnologijo: zelo zračna strukturirana tkanina zagotavlja popolno kožno klimo.

Obojestranski žepki iz strukturirane tkanine, ki diha in uravnava temperaturo, zagotavljajo dobro kožno klimo in prijetno nošenje.

Večja pokritost stranskih in hrbtnih delov, širši pas pod prsmi in mehko oblazinjeno zadnje zapiranje za še večje udobje pri nošenju, širše oblazinjene sprednje naramnice za razbremenitev ramen.

Nastavljive, elastične naramnice se lahko individualno prilagajajo različnim načinom nošenja za različne športne dejavnosti.