Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše uporabniške izkušnje. Preberi več

Samolepljiva prsna proteza Amoena Contact Light 2S

Nov izdelek

Kontaktna tehnologija, strokovno zasnovana za vsako gibanje.

Oblika prsne proteze Amoena Contact se prilepi neposredno na telo in ob vsakem gibanju ostane na svojem mestu, lajša pritisk na ramo in zagotavlja več svobode pri izbiri oblačil. Idealno za ženske z aktivnim življenjskim slogom, še posebej priporočljivo pri težavah z limfedemom ali večji velikosti prsne proteze.

Uporabite naš priročnik za oblikovanje prsi, da vidite, katera velikost/oblika prsi bi vam najbolj ustrezala glede na velikost vašega nedrčka.

Ključne prednosti

Varno se prilega telesu, ženski daje nov občutek svobode in samozavesti

Lahki silikon InTouch; Izboljšana formula silikona ustvarja ultra mehko obliko prsi z najbolj naravnim videzom in občutkom. Contact Light je 25% lažji od standardnih silikonskih prsnih protez enake oblike in velikosti

Povprečno prileganje košaric, visok mehak prehod na zgornjo steno prsnega koša, kjer je potreben manjši volumen

Simetrična oblika - lahko se nosi na levi ali desni strani

Samo silikoni Amoena ponujajo našo patentirano tehnologijo Comfort+, ki uporablja visokokakovosten material za fazno menjavo za vzdrževanje idealne telesne temperature.

Pakirano z vzorčnim izdelkom Amoena Form Care in mehko krtačo. Prijemljivost kontaktne površine se pri vsaki ženski razlikuje in je odvisna od oskrbe oblike. Pomembna je temeljita in redna nega.

Velikosti 1-14

Material

PU-film, lahek silikon, silikon, material s uravnavanjem temperature

127,41 €