Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše uporabniške izkušnje. Preberi več

Amoena Natura Light 2A

Nov izdelek

Prsna proteza Natura Light 2A je oblikovana tako, da se obnaša kot naravna dojka, zato se premika skupaj s telesom in se celo zravna, ko se ženska uleže.

Izboljšana formulacija silikona, InTouch Light Silicone, ustvarja izjemno mehko obliko prsi z najbolj naravnim videzom in občutkom.
Povprečno prileganje košarici, dodatna razširitev pod pazduho za zapolnitev manjkajočega tkiva ali neenakomernosti.
Asimetrična oblika za levo ali desno prileganje. Tanka plast standardnega silikona prekriva stran košarice, zmanjšana teža, silikon Intouch na notranji strani, tehnologija Comfort+, integrirana v silikon z zmanjšano težo, prozorna zadnja stran iz gela.
Natura Light je za 25 % lažja od standardnih silikonskih oblik dojk enake oblike in velikosti.
Trislojna oblika dojk z mehko hrbtno plastjo iz prozornega silikonskega gela, ki objema telo in je izjemno nežna do predelov z brazgotinami.

Uporabite naš vodnik za prilagajanje oblike dojk in preverite, katera velikost/oblika prsne proteze bi bila najprimernejša za vas glede na velikost modrčka.

Velikosti
0-14 L/R

Material
PU-film, lahek silikon, silikon, material s faznimi spremembami

Povezava
/global/about-us/breast-form-basics/

Več podatkov

82,68 €

Več podatkov

Po operaciji prsi želite biti prepričani, da se vaše prsi lepo prilegajo in so videti naravno. Oblike za prsi Amoena Natura so zasnovane tako, da se mehko oprimejo, tako da so zelo podobne obliki ženskih prsi. Z obrisom, ki je tako naraven, kot je bil pred operacijo, se boste počutili udobno in samozavestno - in nihče ne bo vedel, da nosite obliko za prsi.