Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše uporabniške izkušnje. Preberi več

Amoena Balance Varia

Nov izdelek

Delne prsne proteze Varia : Vsestranska eliptična oblika z enakomerno debelino, ki se lahko namesti kjer koli na dojki.

Namenjena je ženskam po operaciji za zmanjšanje dojk, radioterapiji, rekonstrukciji ali naravno neenakomernih dojkah. Delna sestavljena iz dveh plasti: zelo mehke silikonske plasti košarice, iz navadnega  silikona in plasti Comfort+, ki vključuje lahek silikon na hrbtni strani, izjemno mehko folijo na strani skodelice s fino zoženimi robovi.

Velikosti
S, M, L, XL

Material
PU-film, silikon, material s faznimi spremembami

Povezava
/global/about-us/breast-form-basics/

Več podatkov

62,01 €

-25%

82,68 €

Več podatkov

Delne prsne proteze Amoena Balance povrnejo obliko prsi in simetrijo telesa. Nosijo se znotraj nedrčka in so ukrivljene tako, da se prilegajo obliki telesa ter popolnoma zapolnijo košarico. Čeprav se po operaciji za ohranitev dojk ali rekonstrukciji uravnotežene prsi z medicinskega vidika ne zdijo vedno potrebne, je ta vidik izredno pomemben za duševni mir in samozavest. Linija oblikovalnikov simetrije Amoena Balance je na voljo v različnih oblikah, velikostih in debelinah, da se lahko vsaka ženska počuti samozavestno v vsaki situaciji. Zaradi nenehnih razširitev in izboljšav je linija Amoena Balance vedno na tekočem z najnovejšimi kirurškimi metodami.

Oblikovalci za simetrijo Amoena Balance pa niso namenjeni le ženskam, ki so imele operacijo za ohranitev dojk; idealni so za vse ženske, ki imajo naravno neenakomerne prsi in si želijo bolj simetrično obliko.