Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše uporabniške izkušnje. Preberi več

Amoena Balance Delta

Nov izdelek

Delne prsne proteze Balance Delta so  trikotne oblike in zagotavljajo dodatno polnost in gladko obliko celotne dojke.

Za bolj polne košarice vam model Balance Natura Volume v izboljšani obliki Delta pomaga izravnati prsi, če ste naravno asimetrične ali ste imeli operacije, kot sta lumpektomija ali rekonstrukcija. Naše delne oblikovalke Balance lahko pospravite v žepkasti modrček Amoena ali pa jih po želji nosite neposredno ob koži. Delni model Balance Natura ima funkcijo Comfort+, ki omogoča večje udobje. Comfort+ absorbira, shranjuje in sprošča telesno toploto, da se počutite hladneje. Debelina Volume bo zapolnila vašo nedrčkovo košarico in vam zagotovila brezhibno silhueto, ki si jo želite.

Velikosti
3/4, 5/6, 7/8, 9/10

Material
PU-film, silikon, material s faznimi spremembami

Povezava
/global/about-us/breast-form-basics/

Več podatkov

62,01 €

-25%

82,68 €

Več podatkov

Delne prsne proteze Amoena Balance povrnejo obliko prsi in simetrijo telesa. Nosijo se znotraj nedrčka in so ukrivljene tako, da se prilegajo obliki telesa ter popolnoma zapolnijo košarico. Čeprav se po operaciji za ohranitev dojk ali rekonstrukciji uravnotežene prsi z medicinskega vidika ne zdijo vedno potrebne, je ta vidik izredno pomemben za duševni mir in samozavest. Linija oblikovalnikov simetrije Amoena Balance je na voljo v različnih oblikah, velikostih in debelinah, da se lahko vsaka ženska počuti samozavestno v vsaki situaciji. Zaradi nenehnih razširitev in izboljšav je linija Amoena Balance vedno na tekočem z najnovejšimi kirurškimi metodami.

Oblikovalci za simetrijo Amoena Balance pa niso namenjeni le ženskam, ki so imele operacijo za ohranitev dojk; idealni so za vse ženske, ki imajo naravno neenakomerne prsi in si želijo bolj simetrično obliko.