Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše uporabniške izkušnje. Preberi več

Nova nastavljiva prsna proteza Amoena Adapt Air Xtra Light 2SN

Nov izdelek

Amoena Adapt Air - Kot del tebe
za popolno simetrijo. Oblika prsne proteze Adapt se lahko prilagodi vaši edinstveni silhueti. Njegovo tesno prileganje podpira vašo samozavest.
Po operaciji dojk želite biti prepričani, da je vaša silhueta simetrična, da se lahko počutite samozavestno. Prsne proteze Amoena Adapt Air se prilagodijo ali se lahko prilagodijo vaši edinstveni silhueti. S prilagodljivo in mehko zadnjo stranjo se tesno prilegajo vašemu telesu in podpirajo vašo samozavest ves dan. Nihče ne bo opazil, da nosite prsno protezo.

Prsna proteza Amoena Adapt Air je pred kratkim prejela nagrado Red Dot Award za oblikovanje izdelka. Nagrada Red Dot: Priznanje Red Dot Award: Product Design, katerega začetki segajo v leto 1955, vsako leto ocenjuje najboljše ustvarjene izdelke.

Uporabite naš vodnik za prilagajanje oblike dojk in preverite, katera velikost/oblika oblike dojk bi bila najprimernejša za vas glede na velikost vašega nedrčka.

Velikosti 1-14

Material
PU-film, lahek silikon, silikon, material s faznimi spremembami

https://youtu.be/aZJwAjbvNwA

 

Več podatkov

107,41 €

-20,00 €

127,41 €

Več podatkov

Inovativna tehnologija vgrajene zračne komore omogoča individualno prilagajanje vašim zahtevam s preprostim dodajanjem ali izpuščanjem zraka s pomočjo priložene črpalke - kadar koli in enostavno.
Udobno prilagodljiv vsaki steni prsnega koša za tesno prileganje in popoln stik s kožo
Plast Comfort+, ki izenačuje temperaturo, tehnologija Comfort+ zagotavlja celodnevno udobje in pomaga vzdrževati idealno telesno temperaturo.
Strukturirana hrbtna stran za prezračevanje in prilagodljivost.
Stran košarice vsebuje mehak silikon InTouch Light, ki je 40 % lažji od običajnih obteženih dojk enake velikosti.
Na voljo v novi sodobni obliki 2SN za povprečno obliko košarice.
Vključuje osebno črpalko.